• Pentru Comenzi telefonice: 0726 155 055
  • Luni-Vineri intre 10-16
Politica de Transport

Livrarea prin curier

Livrarea prin curier este disponibila atat pentru produsele vandute de mambo-ro.store, cat si pentru cele ale partenerilor din Marketplace. Fiecare seller are afisate propriile conditii de livrare in pagina dedicata. Aceasta poate fi accesata din pagina oricarui produs, prin click pe numele sellerului.
Livrare standard
Cand primesti produsele?
Daca alegi livrarea standard, primesti produsele incepand cu a doua zi de la plasarea comenzii.
In functie de tipul de produs si de sellerul de la care ai comandat, vei avea un estimat de livrare diferit, pe care il primesti la plasarea comenzii. Acesta este disponibil si in contul tau de client, sectiunea Comenzile mele.

Cat costa transportul?
Costul transportului este afisat in pagina fiecarui seller, pe care o poti accesa prin click pe numele sellerului, din pagina de produs.
Daca vrei sa stii care sunt taxele de transport pentru produsele vandute si livrate de mambo-ro.store, consulta articolul de mai jos.

Taxe de livrare
Livrarea produselor de mari dimensiuni

Pentru produsele vandute de mambo-ro.store, care fac parte din categoriile Aparate frigorifice, Masini de spalat vase, Masini de spalat rufe, Aragazuri, Plite incorporabile, Hote incorporabile/standard, Cuptoare cu microunde, Plite, Cuptoare cu microunde incorporabile, Uscatoare de rufe, Aparate de aer conditionat, Aparate frigorifice incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Cuptoare incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile, Espressoare incorporabile, Centrale termice, Canapele si fotolii, dar si pentru alte produse de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.

Pe langa taxa volumetrica, produselor li se adauga taxele de livrare pe regiune si pe zona, care variaza in functie de zona geografica.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs mambo-ro.store.
Livrarea produselor de dimensiuni normale

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 1500 lei care contin produse vandute de mambo-ro.store, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de mambo-ro.storesi un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 1500 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de mambo-ro.storedin comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 1500 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de mambo-ro.storeeste calculata in functie de localitate si poate fi consultata aici. Pentru livrarile comenzilor efectuate in Bucuresti, a caror valoare este sub 1500 lei, se aplica o taxa de de 19.99 lei.
De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs mambo-ro.store.

Costul si conditiile de livrare pentru produsele vandute de partenerii mambo-ro.store Marketplace sunt afisate in pagina fiecarui partener – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.
INAPOI LA MENIU